Witam wszystkich!
|
|
09-17-2013, 07:09 AM Witam wszystkich!
Witam wszystkich na forum. Lubię imiona, może to nietypowe na chłopaka, ale interesuję się językiem polskim i pisownią imion, szczególnie imion słowiańskich.
|
top |
|
09-18-2013, 07:01 AM RE: Witam wszystkich!
Także wszystkich witam.
Na imię mam Krystyna, jestem z Lubelskiego. Właściwie byłam na tym forum o imionach już jakiś czas temu, ale chyba nie było tego wątku... |
top |
|
09-18-2013, 10:59 AM RE: Witam wszystkich!
I ja witam Was wszystkich!
Właściwie powinnam się przedstawić już dawno, ale Admin dopiero teraz wstawił ten wątek. Jestem na forum prawie od początku. Pomagam dodawać nowe wpisy o imionach. Trochę tego jest i pracy wiele, ale imiona są fajne i zabawnie coś robić dla forum. Co jakiś czas staram też się napisać coś od siebie. |
top |
|
09-19-2013, 07:17 AM RE: Witam wszystkich!
I ja witam wszystkich. Forum odwiedzam już od jakiegoś czasu. Choć wszystko jeszcze startuje już mi się podoba.
|
top |
|
09-19-2013, 06:30 PM RE: Witam wszystkich!
Cześć... Witam wszystkich . Mam na imię Natasza i jestem z małopolski, takie dalsze okolice Krakowa . Ja też imionami od pewnego czasu się interesuję, podoba mi się masa imion, lubię dowiadowyć się o innych o których nie miałam pojęcia albo czytać co oznaczają itp. . Na forum również jestem od niedawna ;D
|
top |
|
09-21-2013, 06:37 AM RE: Witam wszystkich!
Na imię mam Matylda. Mieszkam w Łodzi.
Widzę, że forum powoli się rozkreca Ja imioinami zainteresowałam się, bo moje imię jest dośćnietypowe, a coś wypada o nim wiedzieć by inni w szkole nie naśmiewali się. |
top |
|
09-21-2013, 08:06 AM RE: Witam wszystkich!
Śliczne masz imię Matyldo, jest ono wysoko na mojej liście imion
|
top |
|
10-15-2013, 11:28 AM RE: Witam wszystkich!
Jaki wątek się pojawił
Witam wszystkich. Byłąm tu już jakiś czas temu, bo forum powoli się rozkręca. Imiona ciekawią mnie, bo lubię wymyślać różne postacie o dziwnych imionach. |
top |
|
02-04-2014, 09:53 AM RE: Witam wszystkich!
Też wszystkich witam.
Jestem z Warszawy i kocham to miasto. Lubię imiona szczególnie z książek które czytam. Ostatnio lubię te z czasów starożytnych, stąd lubię stare imiona. |
top |
|
02-04-2014, 10:10 AM RE: Witam wszystkich!
Witam Was wszystkich na forum!
Cieszy mnie każda nowa duszyczka która tu zagląda Ja jestem tu od początku, i staram się wrzucać informacje o imionach i rozkręcić jakoś to forum. Wchodząc tu sprawiacie, że mi się chce! |
top |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości